Kursbeskrivning

Slår ditt hjärta lite extra för vällagad mat?
Upptäck det vegetariska köket och lär dig briljera med kastrullerna.
Innehåll
På våra matlagningskurser får du kunskap, tips och inte minst socialt umgänge. Det är roligt att laga mat tillsammans med andra. Förgyll därför både vardag och fest med härliga, smakfulla och nyttiga rätter.
Under den här kursen får du även ta del av betydelsefull näringslära på ett inspirerande och givande sätt.
Laktovegetariskt innebär att matlagningen innehåller mejeriprodukter såsom grädde, mjölk och crème fraiche.
Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att gå den här kursen.
Kursmaterial
Egen komponerade recept av kursledaren anpassat efter deltagarnas intresse.
Upplägg
Varannan torsdag
Bra att veta
Råvarorna som används under kursen bekostas av deltagarna.
Ledaren
Inger Åsberg har många års erfarenhet inom det vegetariska köket. Under kursens gång kommer hon dela med sig av historien om hur hennes liv förändrades och intresset för matlagning började.
Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.
Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid X anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.
För mer information kontakta oss gärna. frida.schultz@sv.se
Veckodag: Torsdag
Tid: 13:00-15:30
Lokal: Kontinentgatan 2
Upptäck det vegetariska köket och lär dig briljera med kastrullerna.
Innehåll
På våra matlagningskurser får du kunskap, tips och inte minst socialt umgänge. Det är roligt att laga mat tillsammans med andra. Förgyll därför både vardag och fest med härliga, smakfulla och nyttiga rätter.
Under den här kursen får du även ta del av betydelsefull näringslära på ett inspirerande och givande sätt.
Laktovegetariskt innebär att matlagningen innehåller mejeriprodukter såsom grädde, mjölk och crème fraiche.
Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att gå den här kursen.
Kursmaterial
Egen komponerade recept av kursledaren anpassat efter deltagarnas intresse.
Upplägg
Varannan torsdag
Bra att veta
Råvarorna som används under kursen bekostas av deltagarna.
Ledaren
Inger Åsberg har många års erfarenhet inom det vegetariska köket. Under kursens gång kommer hon dela med sig av historien om hur hennes liv förändrades och intresset för matlagning började.
Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.
Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid X anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.
För mer information kontakta oss gärna. frida.schultz@sv.se
Veckodag: Torsdag
Tid: 13:00-15:30
Lokal: Kontinentgatan 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?
Kommande kursstarter
1 tillgänglig kursstart
Intresseanmälan
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV- Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...
Highlights