Visa kurser.se som: Mobil

Konst och arkitektur i efterkrigstidens Tyskland och Österrike

SV Skåneland
Kursinformation
Eslöv
18 timmar på 6 tillfällen
650 SEK

Kursbeskrivning

Vår populära cirkel i konsthistoria fortsätter i Eslöv. Till hösten kommer gruppen att fortsätta att lära sig mer om arkitektur och konst i Tyskland och Österrike.
Obs! Varannan vecka.

Cirkelledare
Ulla Tengberg har arbetat drygt 20 år på Eslövs Folkhögskola med ämnen som konsthistoria arkeologi antikens historia och kulturhistoria. Ulla har varit cirkelledare hos olika studieförbund i 45 år. Ulla följer ofta upp kurserna med att vara reseledare till den konst och kultur som ni läst om. De resorna har gått till bl.a. Rom Holland Belgien Kina Egypten och Turkiet.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.
Veckodag: Tisdag
Tid: 13:00-15:30
Ledare: Ulla Tengberg
Lokal: Ystadsvägen 10

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Konst och arkitektur i efterkrigstidens Tyskland och Österrike.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Konst och arkitektur i efterkrigstidens Tyskland och Österrike!