Internationell dans

SV Skåneland, i Trelleborg
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
495 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
495 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Det är härligt att röra på sig! Att någon eller några gånger i veckan under trevliga former anstränga kroppen lite extra är bra för hälsan. I dansen tränar du kondition, koordination och balans, men även minnet. Det vill säga både kroppen och knoppen.

Innehåll
Vi dansar internationella danser i form av: folkdanser, pardanser, block/line-danser, rounddance, squaredance, sittdans m.m. De flesta pardanserna dansas som mixerdanser dvs. man byter partner hela tiden. På så sätt lär man även känna varandra lite bättre i gruppen. Då dansen är partneroavhängig, kan du komma ensam. Det finns alltid någon att dansa med.

Förkunskaper
Nybörjare och erfarna!

Bra att veta
Ta med bra dansskor (utan svart gummisula) vattenflaska och ett gott humör!

Ledaren
Ledaren Christina Lundahl Ekholm är cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan sedan många år tillbaka och har flera uppskattade kurser hos oss. Hon har mångårig erfarenhet av olika dansstilar. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser med för lågt deltagarantal. Sista anmälningsdag är 10 dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland
Veckodag: Fredag
Tid: 10:30-12:00
Ledare: Christina Lundahl Ekholm
Lokal: Kontinentgatan 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Internationell dans och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Skåneland
Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Highlights