Visa kurser.se som: Mobil

Hathayoga och avslappning

SV Skåneland
Kursinformation
Landskrona
8 timmar på 8 tillfällen
2019-09-11 18:15
900 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning
Hathayoga är den i Europa mest kända formen av yoga där man föreställer sig att man kan skapa balans i kroppens "energisystem" för att uppnå fysisk och psykisk hälsa.

Kursinnehåll
En kurs för dig som vill sätta dig själv i fokus dra ner på tempot och hitta inre balans. Fokus kommer att ligga på att mjuka upp kroppens stora muskelgrupper. Vi förankrar oss i kroppen och ökar smidighet och balans. Var och en gör rörelser efter sin egen förmåga. Vi avslutar varje pass med avslappning.

Mål
Att hitta ett större lugn inom sig själv få en bättre kroppsmedvetenhet rörlighet och balans.

Viktigt att veta:
Yogamattor finns på plats
Mjuk ledig klädsel rekommenderas.

Kursledare
Vår cirkelledaren Marianne Telford är utbildad i traditionell kinesisk medicin. Hon har över 30 års erfarenhet som Qigong och Tai Chi instruktör. Marianne är författare till "Qigong för hälsa kropp och själ" och "Tai Chi för hälsa kropp och själ". Hon har varit lärare på Tai Chi och Qigong-resor till Kina och Indien. Marianne har utbildat Tai Chi/Qigong instruktörer i Föreningen Norr-Chi i Norrland.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:15-19:30
Ledare: Marianne Telford
Lokal: Stenorsvägen 1

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hathayoga och avslappning.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Södergatan 10
25225 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Hathayoga och avslappning!