Visa kurser.se som: Mobil

Gör en hemsida i WordPress

SV Skåneland
Kursinformation
Ystad
18 timmar på 6 tillfällen
2019-09-18 18:00
1 455 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Lär dig göra en egen hemsida i WordPress! WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende webbstandard och användarvänlighet. Med sina vackra teman och kraftfulla funktioner är WordPress det perfekta verktyget för både privatperson som företag!

Kursinnehåll och mål
Du får under 6 sammankomster lära dig att skapa och redigera en hemsida i Word Press. Efter kursen ska du själv kunna hantera och göra om din hemsida så som du önskar.

Förkunskaper
Du behöver ha god datorvana och du ska ha skapat en domän på ett webbhotell. Vi tipsar om att skapa en domän på https://www.ystaditsupport.se/.

Ledaren Kerstin Olsson har lång erfarenhet och driver https://www.webbols.se/

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:15
Lokal: Spanienfararegatan 5

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gör en hemsida i WordPress.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Södergatan 10
25225 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Gör en hemsida i WordPress!