Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Från idé till film

SV Skåneland
Kursinformation
Distans
15 timmar på 5 tillfällen
2020-08-31 18:00
980 SEK

Kursbeskrivning

Vill du veta mer om filmskapandet i praktiken så är detta en kurs för dig! Här får du grunderna för att skapa din egen film och tillsammans går vi stegvis igenom skapelseprocessen. Temat för filmen kan vara: din favoritskog närområdet en resa ett husdjur en släkthistoria eller ett brinnande intresse du bestämmer.

Inga förkunskaper krävs men tillgången till mobilkamera eller filmkamera samt ett enklare program för filmklippning (ex. iMovie eller Final Cut). Du bestämmer själv temat för filmen och här får du grunderna för ditt filmskapande inspiration och handledning på vägen.

Detta är en digital utbildning och det krävs att du kan ringa videosamtal med en dator surfplatta eller mobiltelefon.

Kursledare Gabriella Cederström har flera års erfarenhet av eget filmskapande främst inom dokumentärfilm och kort fiktion. Sedan 2011 är hon kursledare inom film och media med fokus på det praktiska genomförandet steg för steg från idéutveckling till färdig film. Under kursen hjälper hon dig att upptäcka filmens olika lager dess audiovisuella språk och filmisk dramaturgi utefter dina egna förutsättningar.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-20:15
Ledare: Gabriella Cederström
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Från idé till film.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD

Recensioner
Bli den första att recensera Från idé till film!

Liknande kurser