Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning: Dan Granvik kriminalinspektören som förhörde gryningspyromanen

SV Skåneland
Kursinformation
Trelleborg
195 SEK

Kursbeskrivning

När gryningspyromanen greps på bar gärning i Ystad i december 2010 hade han periodvis punktmarkerats av fyra poliser dygnet runt. De tog honom 700 meter från det hyreshus som han senare dömdes för att ha tänt eld på. Ett hyreshus där flera barnfamiljer låg och sov men processen hit var en segdragen katt- och råttalek med en person som f.d kriminalinspektör Dan Granvik med brandutredningar som specialitet beskriver som extremt smart. Dan Granvik jobbade heltid i tre år med att försöka lagföra gryningspyromanen. Polisman Dan Granvik berättar om sina förhör med gryningspyromanen. Dan Granvik ska försöka förklara hur det kunde gå som det gick med gryningspyromanen och polisens arbete genom åren. Nyckeln till framgången har varit ett bra samarbete mellan spaningsledning åklagare och utredningsledning.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-20:30
Lokal: Stortorget 3

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: Dan Granvik kriminalinspektören som förhörde gryningspyromanen.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: Dan Granvik kriminalinspektören som förhörde gryningspyromanen!