Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning Allt mellan himmel och jord med Randi Kibsgård

SV Skåneland
Kursinformation
Trelleborg
2019-12-05 19:30
195 SEK

Kursbeskrivning

Hjärtligt välkommen till en magisk och hjärtego kväll med Randi Kibsgård. En kväll du sent kommer att glömma! Ett föredrag med Randi är proppfullt med klokheter och inspiration. Det blir verkligen en mix av "Allt mellan himmel och jord".
"Alla föds mediala men alla kan inte använda sig av det. Min uppgift är att få människor till att förstå att de har sin kunskap inom sig bara de börjar lyssna på sin inre röst. Det låter svårt men det är det inte. Alla kan bara man tror på sin egen förmåga. Svårare än så är det inte och min uppgift är att hjälpa till helt enkelt.”

Veckodag: Torsdag
Tid: 19:30-21:00
Lokal: Norregatan 46

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning Allt mellan himmel och jord med Randi Kibsgård.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Föreläsning Allt mellan himmel och jord med Randi Kibsgård!