Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning: 4 hus i drömvärlden med Billy Persson

SV Skåneland
Kursinformation
Helsingborg
2020-04-02 19:00
225 SEK

Kursbeskrivning

Har du någon gång haft en dröm som påverkade dig? Kanske du anade att den hade ett viktigt budskap en sanndröm? Den påminde dig kanske om något en möjlighet ett större och friare liv. Möjligtvis rörde du då vid en tanke att det vore stimulerande att ta hand om denna enorma skattkammare till kunskaper om dig själv och världen. En fundering om att lyfta blicken ur vardagen och finna en djupare mening i livet kanske ana en värld bortom vår verklighet eller ett sätt att roa dig helt enkelt. Drömmar kan vara geniala och ge oss ledtrådar till inre förståelse av oss själva och andra.
Om detta väcker ditt intresse så kom till denna föreläsning. Billy Persson föreläser och berättar om tydliga konkreta metoder att komma ihåg Drömmarna. Historier att använda och glädjas av för att kunna använda dina Drömmar mer i den här verkligheten.
Förhoppningsvis kommer det att sås frön och förmedlas tankar om områden där det finns kunskaper och vägledning inom livets alla frågor.
Din aptit på drömmande stimuleras och du börjar komma ihåg allt det som du redan vet men som du kanske glömt att du vet. Välkommen!

Veckodag: Torsdag
Tid: 19:00-21:00
Lokal: Garnisonsgatan 7A

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: 4 hus i drömvärlden med Billy Persson.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: 4 hus i drömvärlden med Billy Persson!