Visa kurser.se som: Mobil

Facebook grund

SV Skåneland
Kursinformation
Helsingborg
9 timmar på 3 tillfällen
2019-10-21 10:00
800 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning


Grundläggande för dig som vill veta mer om Facebook och Messenger och hur det fungerar och hur det används i dag av alla företag och myndigheter. Hur du gör dina personliga inställningar i Facebook Säkerheten mm.

Vi träffas 3 gånger.
Förkunskaper:
inga

Kursmaterial:
Att ta med er till kursen: din dator och SmartPhone

SPF Seniorerna medlemmar betalar endast 750 kr och måste uppge sitt medlemskap vid anmälan.

Kursledare:
Bengt Bengtsson fotograf med lång erfarenhet av it och datorvana. 50 år som fotograf och 25 års datorvana. Cirkelledare för mobiltelefoner surfplatta datorn Facebook och digitalfoto.
Var på 70-80 talet med och utvecklade fotodelen av AB IDkort i Strängnäs. Arbetat som porträtt och bröllopsfotograf. Tagit fram bakgrundsmaterialet till filmen "The city" (en kortfilm av Martin Chab baserad på en kort novell av Frans Kafka http://vimeo.com/10604392) Antirasistdagarna ARF/Filmcentrum i Malmö.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Veckodag: Måndag
Tid: 10:00-12:30
Ledare: Bengt Bengtsson
Lokal: Garnisonsgatan 7A

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Facebook grund.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Södergatan 10
25225 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Facebook grund!