Visa kurser.se som: Mobil

Experimentell Akvarell

SV Skåneland
Kursinformation
Eslöv
40 timmar på 10 tillfällen
2022-09-12 18:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning:
Vi lär känna bläck, tusch och akvarellfärger i olika former och leker oss fram till olika sätt att använda dem. Vi tittar också på papper, verktyg utöver penseln och vilken roll vattnet spelar. I centrum står experiment och skaparglädje snarare än det slutgiltiga verket.


Förkunskaper:
Kursen vänder sig till nybörjare och målare som gärna vill utöka sitt kreativa språk.

Kursmaterial:
Du behöver en uppsättning akvarellfärger, penslar, en stadig skiva att spänna upp pappret på samt maskeringstejp. Vid första tillfället tittar vi på olika papper som var och en sedan köper efter eget önskemål. Visst material kommer att finnas på plats.

Kursledaren:
Sibylle Herzer studerar till en Bachelor i Teckning på University for the Creative Arts i Storbritannien. Hon fascineras av materialens möjligheter och ger dem därför gärna en aktiv roll i skapandeprocessen. Hon tycker om att samarbeta med slumpen och uppmärksammar skönheten i det lilla och obemärkta.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland

Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-21:00
Lokal: Ystadsvägen 10
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Experimentell Akvarell.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD


Recensioner
Bli den första att recensera Experimentell Akvarell!
Intresseanmälan

För att få mer information om Experimentell Akvarell, fyll i följande uppgifter: