Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Att uttrycka sig i bild, djupgående kurs inför konststudier

SV Skåneland
Kursinformation
Trelleborg
144 timmar på 36 tillfällen
2020-08-17 11:00
6 495 SEK

Kursbeskrivning

Kursinnehåll
Det här är kursen för de som vill satsa på en senare vidareutbildning som bildlärare designer arkitekt eller fri konstnär och behöver visa upp bra grundmaterial/kunskaper för arbetsprover för ansökan.
Detta är en mer intensiv kurs på dagtid över en längre period 12 veckor och tre dagar i veckan i hur man uttrycker sig i ämnet bild praktisk såväl teoretisk. Det gäller i huvudsak teckning/målning samt grafik vilket innebär att lära sig teckna/måla figur och porträtt delvis efter levande modell stilleben fri fantasi färglära
Det finns möjlighet till att disponera lokalen till självständigt arbete i mån av lediga tider och till en självkostnadspris
Kursintyg kan fås om så önskas och för det krävs 85% närvaro
OBS! Preliminär startdatum

Ledare
Bart van Belkomär utbildad vid konstakademin i skulptur grafik och måleri och har lång erfarenhet av att jobba som konstnär och ledare till olika målgrupper

Material
Ta med eget material (tryckmaskiner och annat viktigt grundmaterial finns att låna vid första tillfällen). Om ni tvivlar när det gäller materialet på första mötet får ni mer information om detta.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.
Veckodag: Måndag Tisdag Onsdag
Tid: 11:00-14:00
Ledare: Albertus Van Belkom
Lokal: Algatan 17 ingång från Rådhusparkeringen
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att uttrycka sig i bild, djupgående kurs inför konststudier.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Recensioner
Bli den första att recensera Att uttrycka sig i bild, djupgående kurs inför konststudier!

Liknande kurser