Visa kurser.se som: Mobil

Arabiska - fortsättning (digital), A2

SV Skåneland
Kursinformation
Distans
16 timmar på 8 tillfällen
2022-09-12 18:15
1 000 SEK

Kursbeskrivning

INNEHÅLL
Arabiska är det största av de semitiska och afroasiatiska språken och ett av de fem största språken i världen. Arabiska talas i Algeriet, Bahrain, Egypten, Förenade Arabemiraten, Irak, Jemen, Jordanien, Kuwait, Libanon, Libyen, Mauritania, Marocko, Oman, Palestina, Qatar, Saudiarabien, Sudan, Syrien, och Tunisien.

I den här cirkeln kommer vi att arbeta med att använda språket i olika sammanhang. Vi kommer att ljuda, forma, skriva och läsa ihop bokstäver till ord. Vi skriver ord och enkla meningar. Vi kommer att träna på läsförståelse samt läsa både högt och ha individuell läsning. Vi kommer att berätta och beskriva om oss själva, årstider och traditioner). Vi kommer att träna på att kunna läsa med flyt och förstå innehållet. Vi kommer även att översätta och jämföra med svenskan samt diskutera olika samhällsfrågor. Även inslag som handlar om liv och tradition kommer att tas upp.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen vänder sig till dig som redan kan en del arabiska och vill utvecklas vidare.

UPPLÄGG
Kurstillfällena kommer genomföras med diverse föreläsningar och gruppövningar på arabiska. Studiematerial ingår med sammanfattning av föreläsningarna, länkar till videor av olika slag för hjälp av inlärning och extra information/träning för dem som är intresserade. Dina kunskaper betygsätts inte.

KURSLEDARE
Haidar Hatwar Awad talar flytande arabiska, har en doktorsexamen i spanska, översätter böcker mellan arabiska och spanska, tolkar mellan svenska och arabiska samt har flerårig erfarenhet av att ha undervisat på grundskola.

Om intresse finns så fortsätter vi med en kurs till nästa termin.

BRA ATT VETA
Kallelse/faktura skickas till dig vie epost före start. Vissa av träffarna kan komma att hållas digitalt via Zoom.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:15-19:45
Lokal: Digital
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Arabiska - fortsättning (digital), A2.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD


Recensioner
Bli den första att recensera Arabiska - fortsättning (digital), A2!
Intresseanmälan

För att få mer information om Arabiska - fortsättning (digital), A2, fyll i följande uppgifter: