Virka tröstemöss/tröstedjur på distans

SV Norrbotten
Kursinformation
Distans
30 timmar på 10 tillfällen
0 SEK

Kursbeskrivning

Vill du vara med och göra skillnad?

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs. Men alltid bra om man kan göra olika maskor samt läsa av ett mönster. Ni kommer att få tillgång till en Facebook sida som är fylld av mönster så det är bara att välja och vraka.

Material
Här använder ni era restgarn så att dom verkligen kommer till nytta.
Vill du göra skillnad för barn som kommer i kontakt med det svenska sjukhussystemet och som behöver lite extra tröst, eller rädda barn som flytt från Ukraina? då ska du definitiv anmäla dig till denna studiecirkel här lär ni er virka olika små gosedjur som sedan samlas in av mig och som sedan skickas till olika barnavdelningar för att trösta dem som behöver tröstas.

Kursledare
Detta är en kamratcirkel där ni själva väljer vem i gruppen som ska bli cirkelledare. Du som är cirkelledare kommer att ha kontakt med mig på SV och ansvara för cirkellistan och även den finns digitalt så ni behöver inte lämna ert hem alls för att delta i denna kamratcirkel.

Cirkelledaren ansvarar även för uppkoppling till valfri plattform för alla deltagare, tid och veckodag får ni bestämma tillsammans så det passar för alla.

Bra att veta
Efter din anmälan kommer du att få all information så att tröstedjuren håller säkerhetskraven samt mönster på många olika figurer. Alla tröstedjur kommer att tvättas och kontrolleras innan dom skickas iväg till barnen.

Ni träffas via videosamtal 1 -2 ggr per vecka för att ni ska hålla ett högt tempo och att så många tröstedjur som möjligt skapas. All information om fyllning, hur hårt dem ska virkas kommer ni att få i ett separat mail av mig efter anmälan.

Har du frågor eller vill anmäla dig och ditt gäng ring eller maila mig på 0922-617 07 el asa.tornin@sv.se så hjälper jag dig.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag:
Tid: 19:00-21:15
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Virka tröstemöss/tröstedjur på distans och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Norrbotten

SV - Norrbotten

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...


Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Kontaktuppgifter till SV Norrbotten

SV Norrbotten

Almgatan 4
961 64 Boden


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Virka tröstemöss/tröstedjur på distans!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Virka tröstemöss/tröstedjur på distans, fyll i följande uppgifter: