Inga recensioner än

Vill du lära dig Tuftning/broderi!

SV Norrbotten, i Pajala
Längd
60 timmar på 15 tillfällen
Pris
300 SEK
Längd
60 timmar på 15 tillfällen
Pris
300 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Tuftning

Kursinnehåll
Vill du lära dig tuftning tillsammans med andra så är detta en kurs för dig. Det är som att måla fast med garn. Punch needle är ett oerhört roligt och kreativt handarbete som ger dig stora möjligheter att skapa egna motiv utifrån nästan vad som helst så som kuddar, väskor, mattor m.m.

Man trär sin nål – punch needle – med garn. Lurvigt garn, glittertråd eller en silkigt pastellgarn, du bestämmer! Både grövre garn och tunnare tråd blir nämligen supersnyggt och kan varieras beroende på hur grov nål man använder.

Nålen funkar sedan nästan som en penna. Enkelt ”målar” man fram mönstret på tyget genom att trycka ner spetsen i väven – och dra upp den samma väg.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Detta är en kamratcirkel där ni själva väljer vem i gruppen som ska bli cirkelledare. Ni måste vara minst 5 st deltagare över 13 år.

Bra att veta
I denna kurs ingår setet med materialet för en 40 x 40 cm kudde: tyg och garn, en punsch needle, lim för punsch needle och tydliga instruktioner. mot en kostnad på 300 kr.

Varmt välkommen med din anmälan!

Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Lokal: Laestadiusvägen 38
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vill du lära dig Tuftning/broderi! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Norrbotten
Almgatan 4
961 64 Boden

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...

Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Highlights