Visa kurser.se som: Mobil

Jägarexamen för ungdomar 13-25 år

SV Norrbotten
Kursinformation
Boden
32 timmar på 4 tillfällen
2022-06-13 09:00
995 SEK

Kursbeskrivning

Är du ungdom mellan 13-25 år och har ett intresse för djur, natur och jakt? Kanske jägarexamen hägrar? Den som skall jaga i Sverige behöver ha kunskap om djur och natur, viltvård, jaktformer, jakthundar, vapenhantering och skytte. Genom denna grundläggande kurs får du teoretiska kunskaper som behövs för att kunna avlägga jägarexamen!

Observera att denna kurs endast är teoretisk och inte innehåller skjutövningar.

Kursinnehåll Teoriundervisning alla dagar.

13-16 Juni kl 09-15

Förkunskaper Inga förkunskaper krävs eftersom detta är en grundkurs.

Material Vi använder oss av boken Din väg till Jägarexamen av Dan Törnström. Boken ingår inte i deltagaravgiften utan bekostas och beställs personligen av varje deltagare.

Kursledare Sten Nilsson, Luleå

Kostnader som tillkommer - Teoriprov 500 kronor (du måste ha ett fotografi med dig vid provet). Provet kan beställas hos provledare efter avslutad teorikurs.

Kontakt Har du frågor angående denna kurs är du välkommen att kontakta Ola Andersson på SV Norrbotten. Mejla honom på ola.andersson@sv.se eller ring 072-535 90 54.

Bra att veta Startdatumet är preliminärt och kan komma att ändras beroende på antalet anmälda deltagare. Vi skickar dig en kallelse/faktura ungefär fyra veckor före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Har du anmält dig men har inte möjlighet att delta i kursen har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut. Läs mer om våra anmälningsvillkor här. Vill du dela upp betalningen av deltagaravgiften på två betalningar? Meddela oss vid anmälan via noteringar så återkommer vi till dig med en avbetalningsplan.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tid: 09:00-15:00
Lokal: Almgatan 4
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jägarexamen för ungdomar 13-25 år.

SV Norrbotten

SV - Norrbotten

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...


Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Kontaktuppgifter till SV Norrbotten

SV Norrbotten

Almgatan 4
961 64 Boden


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Jägarexamen för ungdomar 13-25 år!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Jägarexamen för ungdomar 13-25 år, fyll i följande uppgifter: