Visa kurser.se som: Mobil

Just nu har du chans att vinna en skrivarkurs värde 4999 kr! Läs mer om tävlingen här 🌷

Intresseanmälan - digital cirkelledarutbildning grund - Norrbotten

SV Norrbotten
Kursinformation
Distans
7 timmar på 3 tillfällen
0 SEK

Kursbeskrivning

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från
rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta
kan komma att påverka starten eller formen för arrangemanget.


Brinner du för något och skulle vilja hålla kurs i det men inte vet hur du gör?
Gå denna cirkelledarutbildning och starta din kurs!


Vi har tagit fram en ledarutbildning som genomförs digitalt i tre delar där du genomför två delar själv hemma i egen takt.
Denna utbildning är till för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli cirkelledare och håller i kurser för Studieförbundet Vuxenskolans regi.

1. Den första är en ledarintroduktion som alla våra ledare ska göra under 2021.
Du kan antingen göra den tillsammans med din kontaktperson på SV eller hemma vid din dator surfplatta eller mobil. Det är enkelt du klickar dig bara fram sida för sida i din egen takt. Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta oavsett om du är ny som ledare eller hållit på länge. Klicka här för att komma till introduktionen om du inte redan har gjort den. Bläddra dig igenom introduktionen sida för sida och fyll i formuläret på sista sidan för att verifiera att du genomgått vår ledarintroduktion. Därefter får vi på SV information om att du är klar med steg ett.

2. Den andra delen är vår nya digitala ledarutbildning Grund.
Vi startar med en introträff via Zoom.
Länken till utbildningen får du vid introträffen
Du gör också denna hemma vid din dator surfplatta eller mobil. Utbildningen består av texter bilder och olika filmer. Det är lika enkelt som introduktionen klicka dig fram sida för sida i din egen takt och om du väljer att pausa och fortsätta en annan dag kommer du enkelt tillbaka till sidan där du slutade. I den här delen av utbildningen är det bra att ha papper och penna i närheten för egna anteckningar och reflektioner som vi senare ska träffas och prata om.

3. Den tredje delen är en digital träff som tar max 2 timmar.
Här följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala grundutbildningen du själv genomförde i steg 2. Innan träffen får du en inbjudan med möteslänk och instruktioner. Du deltar även här vid din dator surfplatta eller mobil med kamera och mikrofon. Vi kommer erbjuda flera tillfällen under 2021 för att alla våra ledare ska få förmånen och ha möjlighet att genomföra vår ledarutbildning Grund.

Att du genomgår vår introduktion och grundutbildning är viktigt för både dig som ledare och för oss på SV. Du som ledare på SV ska ha goda kunskaper om både vår organisation och folkbildning generellt men också känna en trygghet i hur man på bästa sätt leder och utvecklar en grupp för att nå de uppsatta målen.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Bra att veta
Vi sätter ett datum när vi har fått ihop en hel grupp.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.
Veckodag:
Tid: 18:00-20:00
Lokal: Torget 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Intresseanmälan - digital cirkelledarutbildning grund - Norrbotten.

SV Norrbotten

SV - Norrbotten

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...


Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Kontaktuppgifter till SV Norrbotten

SV Norrbotten

Almgatan 4
961 64 Boden

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Intresseanmälan - digital cirkelledarutbildning grund - Norrbotten!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Intresseanmälan - digital cirkelledarutbildning grund - Norrbotten, fyll i följande uppgifter: