Börja måla! - En skapargrupp för seniorer

SV Norrbotten, i Luleå
Längd
36 timmar på 12 tillfällen
Pris
200 SEK
Längd
36 timmar på 12 tillfällen
Pris
200 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Träffa andra, skapa, måla och ha kul!

Kom och var med i en härlig gemenskap! Anmäld dig, och ta gärna med dig en vän.

Denna studiecirkel är full, du kan fortfarande anmäla dig till reservplats.

Kursinnehåll
Detta är en så kallad kamratcirkel där det inte är någon formell ledare. Inspiration hämtas bland annat från boken "Börja måla!" skriven av Ia Säflund.
De första 3-4 träffarna följer ni en studieplan med några grundtekniker i måla med vattenfärger och akvarell. Övningar som introduceras av oss som jobbar på SV, sedan kommer du kunna använda det för att utforska och skapa helt fritt utifrån dina idéer, tankar och lust. Eftersom det inte finns någon formell kursledare så inspireras man av varandra och den studieplan som alla deltagare får vid första träffen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper. Studiecirkeln är för dig som vill träffa andra i en kreativ och välkomnande miljö, prova något nytt eller för dig som redan målat tidigare.

Material
Det är en materialkostnad på 200 kr där allt som behövs för att skapa ingår som akvarellpapper, färger, pennor och pastellkritor.
Penslar finns att låna. Har du eget material så är du såklart välkommen att ta med dig det.

Kursledare
Detta är en så kallad kamratcirkel där det inte är någon formell ledare. Två deltagare i gruppen kommer vara cirkelledare vilket innebär att efter en kortare introduktion registrerar man närvaron av gruppens träffar. Närvaron gör man digitalt via t.ex. mobilen eller dator. Ni får hjälp all hjälp ni behöver av oss på SV för att komma igång. Den som gör närvaron kommer också ha kontakt med oss på SV.

Mer information om kamratcirkel
Den här kursen är en så kallad kamratcirkel. Du kan också tillsammans med intresserade vänner och bekanta (minst 3 personer och träffas 3 gånger eller mer) starta en kamratcirkel där ni får möjlighet att lära er tillsammans mer i ett för er intressant ämne. Möjligheterna är många. Litteratur, handarbete, musik, bara fantasin sätter gränser för vad ni kan lära er! Naturligtvis är det gratis att starta kompiscirklar hos oss. Vi hjälper er med lokal och eventuella behov av specifikt material. Hör av dig till oss så hjälper vi er vidare.

Lokal
Kursen hålls i våra fina lokaler i Luleå på Rådstugatan 6C ( korsning med Sandviksgatan). Vi bjuder på kaffe och te. Vill ni ha med er fika så tar gruppen själv med sig.

Övrigt
Kom ihåg att lämna ditt mobilnummer och din e-postadress när du anmäler dig.
Startdatum kan komma att ändras men startar då det är 5 anmälda.

Bra att veta
Du kan anmäla dig via hemsidan men också via telefon.
Lokalen har begränsat antal platser, blir det många som anmäler sig så kommer vi öppna upp en till grupp. Så skulle det vara så att du får en reservplats kommer det ändå finnas möjlighet att vara med i en grupp och vi kommer kontakta dig.

Har du frågor kontakta oss.
Adresser och telefonnummer hittar du här.
Veckodag: Torsdag
Tid: 13:00-15:15
Lokal: Rådstugatan 6c
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Börja måla! - En skapargrupp för seniorer och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Norrbotten
Almgatan 4
961 64 Boden

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), ett av de största studieförbunden i Sverige. SV:s styrka och stolthet ligger i deras lokala närvaro. SV Norrbotten har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Lärandet i sker i form av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. SV:s mål...

Läs mer och visa alla kurser med SV Norrbotten

Highlights