Visa kurser.se som: Mobil

Spanska nybörjare på Limhamn

SV Malmö
Kursinformation
Limhamn
20 timmar på 10 tillfällen
2020-02-06 19:15
1 425 SEK

Kursbeskrivning

Detta är en kurs för er som är intresserad av att lära sig det spanska språket i från grunden. Här kommer man som deltagare att lära sig de grundläggande meningar man behöver för att förstår och göra sig förstådd vid första kontakten med spansktalande.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Genom att läsa boken jobbar vi gradvis med grammatik uttal läsförståelsen frågor och svar. Från första lektionen pratar vi på spanska i mycket enkelt form med hjälp av boken och anteckningar. På vägen ska vi lära oss om kultur och platser genom korta frågor om till exempel flygplatsen en ny stad kläder mat. I slutet av kursen kommer ni att kunna formulera er på ett enkelt och begripligt sätt med hjälp av enstaka ord och fraser om de viktigaste situationer när ni reser till ett spansktalande land.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

KURSLEDARE
Fany är född och uppvuxen i Barcelona som ligger i Cataluña. Bor i Malmö med sin man där dom tillsammans driver ett företag som importerar varor ifrån Spanien. När Fany kom till Sverige började hon att undervisa i spanska. Fany säger; att kunna lära andra det spanska språket är helt underbart. Deltagarna som Fany har på sina kurser är helt fantastiska och nyfikna på att få veta allt om språket landet kulturen maten och vinet.

KURSLITTERATUR
Muchas Gracias Författare: Örjan Hansson David Llanos Saavedra

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".

Veckodag: Torsdag
Tid: 19:15-20:45
Ledare: Fany Schröder
Lokal: Linnégatan 61

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska nybörjare på Limhamn.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska nybörjare på Limhamn!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner