Inga recensioner än

Spanska nybörjare

SV Malmö, i Malmö
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 385 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 385 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i spanska där man får lära sig språket från början. Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har studerat spanska. Eller så har man kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen?

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och ställa enkla frågor. Vi kommer att träna på uttal och grammatik som är nödvändig för att kunna föra enkla dialoger, och att arbeta i par eller mindre grupper. Under kursen kommer vi också att lära oss lite om några spansktalande länder. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt. Efter kursen kommer deltagarna att kunna kommunicera på ett mycket enkelt sätt i några enkla situationer.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs

KURSLEDARE
Mitt namn är Andrés Díaz García. Jag kommer från Colombia och har studerat konst, språk, pedagogik och samhället. Sedan 2012 bör i Malmö och frilansar inom olika kulturprojekt, sedan 2016 arbetar som lärare i spanska och So i högstadiet. I mitt konstnärskap satsar jag mycket på konstverk som utvecklar kommunikation och, delaktighet. Detta tar jag med an till att utveckla olika projekt men har också varit en central del i mina pedagogiska arbete med fokus på ett interkulturellt förhållningssätt. När jag har arbetat i skolan har digital konstutveckling också varit en viktig del och detta skulle jag kunna tar mig in i kursen i spanska. Som person är jag alltid snäll och tålmodig med att försöka skapa bra förhållande och bra relationer med bra humör och respekt. Jag strävar för utveckling av kommunikation i socialt och pedagogiskt samspel.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

Veckodag: Måndag
Tid: 19:15-20:45
Ledare: Andres Felipe Diaz Garcia
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2023

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights