Spanska B1 lätt konversation

SV Malmö, i Malmö
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 385 SEK
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 385 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Denna kurs vänder sig till er som redan läst spanska och kan förstå vanligt vardagsspråk. Ni kan redan uttrycka er något på spanska, men bara inom kända områden. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Fokus ligger på att få flyt i det muntliga språket.

INNEHÅLL OCH MÅL
Undervisningen sker så långt det är möjligt på spanska och fokus ligger på muntlig kommunikation som utgår från praktiska situationer. Målet är att man ska kunna kommunicera både muntligt och skriftligt om intressen, erfarenheter och kulturella företeelser från den spansktalande världen. Att utöka sitt ordförråd, våga “säga fel” och ha roligt ihop är målet, sen kommer spanskan av sig själv!

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst spanska i minst fem terminer (100 timmar) eller har motsvarande kunskaper i spanska.

KURSLEDARE
Jag heter Laura Novoa och kommer från Colombia. Jag har bott i Stockholm, Arvika, Malmö och nu i Lund. Jag har också undervisat i några andra länder bland annat Kina, USA och Colombia. Jag har en universitetsutbildning inom området filosofi. Jag ser fram emot att få lära känna nya människor och att få dela med mig av min passion för det spanska språket och den spanska kulturen tillsammans med er. .

KURSLITTERATUR
Bestäms på första träffen. Om du har böcker sedan tidigare så medtag dessa.

Veckodag: Tisdag
Tid: 12:30-14:00
Ledare: Laura Novoa Gutierrez
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska B1 lätt konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights