Spanska A2, de nuevo 55+

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer. Deltagarnas lärande är i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Deltagarna ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner!

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på kommunikation och syftar till att lägga en säker grund för den praktiska användningen av spanska. Färdigheten ska omfatta förståelse av mycket enkel spansk normalprosa och vardagligt talspråk samt förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt på spanska. Efter kursen kan man kommunicera i mycket enkla sammanhang på ett enkelt språk och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst spanska i fem terminer (100 timmar) eller har motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLEDARE
Alva kom till Sverige från ön Chiloé i södra Chile för drygt 40 år sedan. Hon har hållit det spanska språket levande genom att studera det på universitetet, arbeta som tolk och som gymnasielärare i spanska som främmande språk och hålla i utbyten med skolungdomar i Spanien och på Kuba. Mellan 2005 och 2015 har hon bott och arbetat i Peru, Guatemala och Colombia, vilket har gett henne en djup insikt i olika språkvarianter och spansktalande kulturer.

KURSLITTERATUR
Caminando 2, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".

Veckodag: Tisdag
Tid: 15:30-17:00
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A2, de nuevo 55+ och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights