Visa kurser.se som: Mobil

Spanska A1, de nuevo 55+

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
20 timmar på 10 tillfällen
2021-03-03 15:00
1 425 SEK

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som kan behövas för att använda enkla ord och fraser som rör konkreta vardagssituationer. Vi kommer att skriva lyssna läsa prata förstärka och förbättra deltagarnas olika förmågor inom det spanska språket. Under kursen ska vi också ta tillfället i akt att få veta mer om Spanien och den spanska kulturen. På kursen håller vi ett lugnt tempo.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Genom läsning av olika teman få man en bättre förståelse av textinnehållet och deltagarna känner sig säkrar när det förekommer språkliga situationer med personer som har spanska som sitt modersmål. I slutet av kursen kommer man att ha utvidgat sitt ordförråd för att kunna skriva och prata om olika vardagssituationer som man kan hamna i som turist.

FÖRKUNSKAPER
Denna kurs passa för er som har läst spanska minst en termin eller har motsvarande kunskaper sedan tidigare i det spanska språket.

KURSLEDARE
I grunden är Maria utbildad lågstadielärare från sitt hemland Chile. När Marisa kom till Sverige kompletterade hon sina studier och vidareutbildade sig till spansklärare och lärare med inriktning mot fritidshem. Det har hon jobbat med nu i 25 år. Marisa är driven spontan och ordentligt nyfiken och lägger stor vikt på att låta nyfikenheten komma upp och att deltagarens eget intresse och funderingar får ta plats i undervisningen. Det viktigaste och intressanta för henne är att demokrati och delaktighet är väsentligt i en studiecirkel. När du gör något du trivs med märks det och en god positiv stämning sprids i gruppen.

KURSLITTERATUR
Hola! spanska för resan av Luis Bertoldi Estela Gil de Bertoldi

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".
Veckodag: Onsdag
Tid: 15:00-16:30
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska A1, de nuevo 55+.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska A1, de nuevo 55+, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska A1, de nuevo 55+!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser