Inga recensioner än

Spanska A1, de nuevo

SV Malmö, i Malmö
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 385 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 385 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer. Deltagarnas lärande är i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Deltagarna ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner!

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på kommunikation och syftar till att lägga en säker grund för den praktiska användningen av spanska. Färdigheten ska omfatta förståelse av mycket enkel spansk normalprosa och vardagligt talspråk samt förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt på spanska. Efter kursen kan man kommunicera i mycket enkla sammanhang på ett enkelt språk och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst spanska i en termin ( 20 timmar) eller motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLEDARE
Jag heter Laura Novoa och kommer från Colombia. Jag har bott i Stockholm, Arvika, Malmö och nu i Lund. Jag har också undervisat i några andra länder bland annat Kina, USA och Colombia. Jag har en universitetsutbildning inom området filosofi. Jag ser fram emot att få lära känna nya människor och att få dela med mig av min passion för det spanska språket och den spanska kulturen tillsammans med er.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

Veckodag: Onsdag
Tid: 13:45-15:15
Ledare: Laura Novoa Gutierrez
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 september, 2023

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A1, de nuevo och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights