Sommarkurs i drejning

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
12 timmar på 3 tillfällen
2023-07-17 10:00
1 850 SEK

Kursbeskrivning

Kom och koppla av från jobb och vardagen i vår fina keramik verkstad. Vår verkstad är stor och har många bra arbetsytor, den är välutrustad med bland annat manuella och elektriska drejskivor, anpassade verktyg och nya inköpta ugnar!

INNEHÅLL
Denna kurs är för er som vill har tid för att fördjupa sig i drejning eller handbyggd keramik. Stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Man får arbeta med moment som är anpassade till sin kunskapsnivå och förutsättningar. Vi kommer att arbeta med olika sorters stengodslera och ni kan välj bland ett brett sortiment av Cebex glasyrer.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs för att vara med p vår kurs.

KURSLEDARE
Jessica är keramiker med lång erfarenhet att hålla kurser i keramik. Hon har haft kurser på Studieförbundet Vuxenskolan i 20 år och är utbildad på Östra Greviefolkhögskola och Konstfack i Stockholm.

MATERIALKOSTNAD
Materialkostnad tillkommer med 85 kr/kg för leran och då ingår även glasyr och bränning. Detta faktureras efter avslutad kurs.

VIKTIG INFORMATION
Kom gärna i oömma kläder och ta med dig ett förkläde till kursen. Vi träffas på följande dagar, 17/7, 18/7 och den 20/7.
Veckodag: Måndag, Tisdag, Torsdag
Tid: 10:00-13:00
Ledare: Jessica Leuhusen
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Sommarkurs i drejning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs i drejning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sommarkurs i drejning, fyll i följande uppgifter: