Prova på Libanesisk matlagning

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
5 timmar på 1 tillfälle
2023-05-28 11:00
925 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

I Libanon hittar man en av Medelhavets mest originella och ursprungliga matkulturer. En matlagningskonst som förts vidare i generationer. Det Libanesiska köket är känt i Sverige för sin Tabbouleh, Falafel, Hummus och mycket mer. Man bör dock veta att det finns många fantastiska maträtter inom det Libanesiska köket och här på denna endagskurs får du en liten inblick på vad som kan erbjudas.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Vi kommer att jobba tillsammans i olika grupper. Ni kommer att under dagen få några tips, råd och recept på hur man får fram den bästa smaken och doften av den libanesiska maten. Leila kommer att prata lite om Libanons kultur, musiken och det vackra landet. Vi avslutar med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och fixa till i köket.

KURSLEDARE
Leila Eid kommer i från Libanon. Hon har sedan tonåren lagat mat och det arvet har hon fått i från sin mamma. Pappa var bagare och lärde henne allt inom bakning. Hemmet i Libanon och även i Sverige doftar alltid nybakad bröd. Vår mat är inte stark men mycket smakrik, vi använder olika kryddor som koriander, vitlök, mynta, muskotnöt, kanel och kardemumma.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer.

Veckodag: Söndag
Tid: 11:00-14:45
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Prova på Libanesisk matlagning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prova på Libanesisk matlagning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Prova på Libanesisk matlagning, fyll i följande uppgifter: