Morgon Mediation - Online!

SV Malmö
Kursinformation
Distans
5 timmar på 5 tillfällen
2023-03-03 08:00
760 SEK

Kursbeskrivning

"Starta din fredagsmorgon med en stunds mindfulness och meditation"

Mindfulness är ett sätt att träna vår förmåga att vara mer medvetet närvarande här och nu. Vi har ofta mycket omkring oss som vill ha vår uppmärksamhet, många beslut som ska fattas och mycket för oss att förhålla oss till. Det är lätt att tappa bort sig i oro för framtiden eller funderingar av det som har hänt och då missar vi en del av livet som pågår här och nu. Genom att träna oss i mindfulness utvecklar vi vår uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla till oss själva och andra. Och det hjälper oss att förhålla oss till tankar och känslor på ett mer hälsosamt sätt.

INNEHÅLL OCH MÅL
Under dessa fem träffar går vi igenom några av grunderna i mindfulness, vi gör en meditation tillsammans och avslutar med utrymme för frågor och eventuellt delning av erfarenheter från övningen. Du får också med dig övningar som du kan ta med dig in i din vardag och länk till meditationer som du kan göra hemma mellan träffarna.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Allt du behöver är nyfikenhet och ett öppet sinne.

KURSLEDARE
Åsa Nelson är diplomerad mindfulnessinstruktör steg 1 och 2 hos Mindfulnesscenter och utbildad stress- och avspänningspedagog hos Sverigehälsan. Hon har arbetat med mindfulness sedan 2015 och driver idag företaget Fiffiga - För hållbar hälsa där hon erbjuder samtal, handledning och kurser inom mindfulness och stresshantering.

VIKTIG INFORMATION
Kursen är berättigad som friskvård och ger utmärkta verktyg för stresshantering och effektiv återhämtning.
Veckodag: Fredag
Tid: 08:00-08:45
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Morgon Mediation - Online! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Morgon Mediation - Online!!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Morgon Mediation - Online!, fyll i följande uppgifter: