Visa kurser.se som: Mobil

Matlagning - Det vegetariska sicilianska köket

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
16 timmar på 4 tillfällen
2019-10-15 18:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Mat ska lagas med kärlek och passion!

Det vet Francesca som har flyttat från Sicilien och har tagit med sig alla de gamla familjerecepten. Nu har du chansen att lära dig laga spännande rätter hämtade direkt från mammas kök på den sicilianska landsbygden. Att gå på marknad på Sicilien är som att vandra i ett hav av grönsaker i alla färger och alla former. Därför har här utvecklats en särskild kultur av fantastiska vegetariska recept. Francesca Holmström är uppvuxen mitt i detta och nu får du chansen att lära dig laga några av hennes vegetariska favoriter. Vi utlovar himmelska dofter och smaker! Följ med Francesca på ett annorlunda matäventyr!

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid därefter hjälper alla till att duka av.

KURSLEDARE
Francesca Holmström kock

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Francesca Holmström
Lokal: Grynbodgatan 20

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matlagning - Det vegetariska sicilianska köket.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Matlagning - Det vegetariska sicilianska köket!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner