Visa kurser.se som: Mobil

Koreansk matlagning, fortsättning

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
16 timmar på 4 tillfällen
2019-10-14 18:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Denna kursen är för er som kan grunderna och vill fördjupa sig i det koreanska köket och i den koreanska matkulturen.
Koreansk mat har tagit Sverige med storm och det kommer ständigt nya restauranger som serverar detta utsökta och supertrendiga kök. Det mest kännetecknande för den koreanska maten är kryddningen. Röd chilipeppar vitlök ingefära och sesam i en härlig kombination. Kryddigt och färgstarkt mums för smaklökarna. Tjusningen ligger i dess rika variationer och blandning av smaker. En av de hetaste tillbehören just nu är kimchi. Detta är en hörnsten inom det koreanska köket och en av de koreanska rätter som är mest känd utanför landet.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Koreanska kvällar där vi lagar exotiska rätter i en härlig smakblandningar från Korea. Under kursen får deltagarna lära sig att laga god koreansk mat samtidigt som man lär sig mer om den koreanska matkulturen. Vi kommer att laga och prova rätter från det koreanska köket. Här kommer man att upptäcka massor av nya favoriter. Kvällen avslutas med gemensam måltid.

KURSLEDARE
Moon Hee Chu kock

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-21:00
Lokal: Grynbodgatan 20

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Koreansk matlagning, fortsättning.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Koreansk matlagning, fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner