Visa kurser.se som: Mobil

Japansk matlagning

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
16 timmar på 4 tillfällen
2019-11-12 18:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Här får deltagarna lära sig att göra sushi med både traditionella och moderna metoder och ingredienser. Vi lär oss dessutom om de internationella influenser som idag påverkar den japanska mat som serveras i Sverige.

KURSINNEHÅLL
Vi kommer även att få lära oss andra japanska maträtter som till exempel: tempura dumplings nudelrätter och soppor. Vi fördjupar oss i den japanska gastronomin med extra fokus på sushi. Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid därefter hjälper alla till att duka av.

KURSLEDARE
Tommy Ström sushikock

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Tommy Ström
Lokal: Grynbodgatan 20

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japansk matlagning.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japansk matlagning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner