Visa kurser.se som: Mobil

Italienska nybörjare på Limhamn

SV Malmö
Kursinformation
Limhamn
20 timmar på 10 tillfällen
2020-02-13 17:30
1 425 SEK

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i italienska där man får lära sig det italienska språket ifrån början. Kursen vänder sig till er som inte tidigare har studerat italienska. Eller så har man kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på grammatiken uttal och vad som är nödvändiga för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Italien och deras kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamnar i.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i italienska behövs

KURSLEDARE
Språk och lingvistik är inte bara Valerias jobb utan också hennes hobby. Hon har arbetat som kursledare i nästan 10 år. Att förmedla en kultur genom språkundervisning är en ära och en passion. Valeria kommer ursprungligen från Florens och har studerat “lingvistik/italiensk kultur och språk” på Universitetet i Siena. Hon har en stor anknytning till sin stad och till Toscana. Utöver undervisning i italienska är hon också diplomerad florist. Valeria tycker om att spendera sin fritid med växter och med att lära sig japanska.

KURSLITTERATUR
Nuovo Espresso Libro Studente 1

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Valeria Bessi
Lokal: Linnégatan 61

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska nybörjare på Limhamn.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska nybörjare på Limhamn!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner