Visa kurser.se som: Mobil

Italienska nybörjare

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
20 timmar på 10 tillfällen
1 525 SEK

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i italienska där man får lära sig det italienska språket ifrån början. Kursen vänder sig till er som inte tidigare har studerat italienska. Eller så har man kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen?

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på att bygga upp ett ordförråd som sen ska användas vid vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på grammatik, uttal och vad som är nödvändiga för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Italien och dess kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna många ord och använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamna i.

KURSLEDARE
Laura kommer ursprungligen från Milano och kom till Sverige i september 2019. Laura har studerat i både Italien och Belgien och talar flytande italienska, franska, svenska och ryska. Efter kandidatexamen har hon bott utomlands och jobbat som lärare i italienska i Georgien och i Ukraina. Hon älskar att möta nya människor och lära ut nya språk och på hennes lektioner kommer det att vara fokus på ett levande språk och den italienska kulturen.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i italienska behövs.

KURSLITTERATUR
Litteraturen som kommer att användas på kursen heter Nuovo Espresso 1. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".

Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Laura Cereda
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska nybörjare.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Italienska nybörjare, fyll i följande uppgifter: