Italienska A2

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer vi att utgå från kunskap som kan behövas för att använda enkla ord och fraser som rör konkreta vardagssituationer. Deltagarnas lärande kommer vara centralt och olika former av inlärningsmetoder kommer provas på i grupp. Kursdeltagarna ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner.

NNEHÅLL OCH MÅL
Med en grundläggande förståelse för den italienska grammatiken och ett utökat ordförråd kommer ni att kunna ställa enkla frågor och förstå enkla svar samt tala och skriva på italienska om enkla ämnen. Målet är att man också ska utvidga sina kunskaper om kulturen och om samhället där språket talas. Efter kursen kommer man att kunna kommunicera i enkla sammanhang som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter.

KURSLEDARE
Paola är född i Italien, närmare bestämt Monza. Därefter flyttade hon till Perugia i de centrala delarna av Italien, där hon introducerades till den etruskiska kulturen och maten.
Intresset för Sverige har funnits sedan barnsben, och när hon växte upp blev intresset starkare och hon förälskade sig i den svenska kulturen. Sedan 8 år bor Paola i Malmö, och hon menar att hon är en italienska men med en svensk själ.”

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst italienska minst tre terminer (60 studietimmar) eller har motsvarande kunskaper i språket.

KURSLITTERATUR
Bestäms efter första kurstillfället.

VIKTIG INFORMATION
Startgaranti: Kurser startar när minst 6 deltagare är anmälda.
Vid 6 deltagare blir det 10 kurstillfällen och 20 studietimmar.
Vid 7 deltagare blir det 11 kurstillfällen och 22 studietimmar.
Vid 8 eller fler deltagare blir 12 kurstillfällen och 24 studietimmar.
Antalet kurstillfällen och timmar kan komma att justeras efter startad kurs.

Veckodag: Tisdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Paola Quartini
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska A2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights