Visa kurser.se som: Mobil

iPad, 55+

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
9 timmar på 3 tillfällen
2022-02-24 13:00
945 SEK

Kursbeskrivning

Här går vi igenom de olika funktionerna i vår iPad och visar på de stora möjligheterna med alla olika appar som finns att ladda ner på sin iPad - ofta helt gratis. Vi tar också upp hur iPad kan kommunicera med dator, telefon och internet.

INNEHÅLL OCH MÅL
En viktig del i all surfning på internet och i sociala medier är att vara noga med säkerheten. Vi går igenom olika komponenter i hur man kan skydda sina uppgifter. Tanken är att man ska kunna utnyttja alla möjligheter på internet och samtidigt känna sig trygg med att uppgifter vi lämnar ut, inte hamnar i orätta händer. Kursens mål är att deltagarna skall få ut så mycket som möjligt av sin iPad, det finns mycket man kan göra med sin iPad.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper.

KURSLEDARE
Mats Lindekrantz har tidigare lett cirklar om datorer, plattor och telefoner i många år och är också en flitig användare av Facebook. Han har ekonomisk utbildning, har jobbat på högskolan och har tidigare lett ett utbildningsföretag.

KURSMATERIAL
Under kursen arbetar deltagarna med sin egen iPad. Vid träffarna kommer en del dokument och anvisningar att presenteras och dessa erbjuds både i pappersform och i digital form för nedladdning till mobil eller dator.

VIKTIG INFORMATION
Då vi går igenom hur man använder e-mejl i iPad är det bra om man har ett mejlkonto innan kursen startar, deltagaren kan få hjälp med detta under kursen. För att kunna ladda ner appar är det viktigt att man har sitt Apple-ID tillgängligt.

Veckodag: Torsdag
Tid: 13:00-15:15
Ledare: Mats Lindecrantz
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om iPad, 55+.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera iPad, 55+!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om iPad, 55+, fyll i följande uppgifter: