Visa kurser.se som: Mobil

Fritt broderi - skapa en bild, helgkurs

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
14 timmar på 2 tillfällen
2020-04-25 10:00
1 325 SEK

Kursbeskrivning

FRITT BRODERI - SKAPA EN BILD
Det här är kursen för dig som aldrig trott att broderi skulle vara något för dig och som kanske fortfarande tror att broderi är detsamma som korsstygn.

KURSINNEHÅLL
På den här kursen får du lära dig några grundläggande broderistygn samt tekniken för skapa en textil bild genom stygn och färg.

FÖRKUNSKAPER
Kursen är lämplig för nybörjaren såväl som den som har broderat tidigare. Inga särskilda kunskaper krävs. Fokus ligger mer på att skapa en bild genom fritt broderi än broderiteknik.

KURSLEDARE
Anna Boreson har genom åren vidareutbildat sig inom olika former av hantverk framför allt med textil inriktning. Till exempel har hon studerat vid HV Skola på Djurgården gått Ullakademin på Kyrkeruds folkhögskola samt fördjupat sig i ”broderade teksturer” för Tine Wessel i Köpenhamn. Anna arbetar med fokus på ull broderi och textilt återbruk och tillverkar egna produkter under märket Wormwood hantverk.

VIKTIG INFORMATION
Kursen hålls på John Ericssons väg 85 A i Malmö. Material tas med eller köps på plats. Materiallista kommer att tillhandahållas innan kursstart. Ta gärna med lunch.

Veckodag: Lördag Söndag
Tid: 10:00-14:30
Ledare: Anna Boreson
Lokal: John Ericssons väg 85a

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fritt broderi - skapa en bild, helgkurs.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fritt broderi - skapa en bild, helgkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner