Franska C1/C2, avancerad konversation

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en konversationsgrupp där vi för dialoger, samtal och diskussioner på franska.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här för vi dialoger, samtal och diskussioner på franska och använder material som tidningar, Internet och lättläst litteratur och TV program. Dessutom vi oss av kursledarens eget material som ger information om fransk historia, litteratur, poesi, visor, mat med mera. Då utvecklar vi vår konversationsnivå till en mycket högre standard.

FÖRKUNSKAP
På denna kurs bör man kunna föra en konversation och uttrycka sig obehindrat på franska och har mycket goda kunskaper i språket.

KURSLEDAR
Anne kommer från Frankrike. Ett land som har ett rikt kulturutbud, en fantastiks historia. Inte att förglömma mat, konst, musik och litteratur. Hos oss håller Anne i allt från nybörjarkurser till konversationskurser. Som ledare och tolk har hon många års erfarenhet att arbeta med människor. I hennes utbildning ingår tre års ämnesmetodiska och pedagogiska studier på Universitetet Sorbonne i Paris.

KURSLITTERATUR
Kursledarens eget material.

Veckodag: Onsdag
Tid: 10:00-11:30
Ledare: Anne Nordström
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Franska C1/C2, avancerad konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights