Visa kurser.se som: Mobil

Franska A1, Nouveau Départ avec la répétition 55+

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
20 timmar på 10 tillfällen
2020-02-05 15:30
1 395 SEK

Kursbeskrivning

På denna franska kurs vänder vi oss till deltagare som vill fräscha upp sin vardags franska med olika moment som lättare konversationer kring vardagliga situationer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi kommer bland annat att göra rollspel och tränar på olika situationer som kan uppstå i vår vardag. Vi fokuserar mycket på det lustfyllda i lärandet. Genom läsning få man bättre förståelse av textinnehållet känner sig tryggare när det förekommer språkliga situationer med personer som har franska som sitt modersmål. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Frankrike och det fantastiska kulturarvet. Målet med kursen är att man har utvidgat sitt ordförråd för att bland annat kunna skriva och prata om olika situationer i vardagslivet

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst franska i en termin eller har motsvarande kunskaper i det franska språket. På denna kurs håller vi ett lugnare tempo.

KURSLEDARE
Leena har bott i Paris där hon levde med sin franska familj i 14 år. Hon kom tillbaka till Sverige 2007 då hade hon i princip förvandlats till fransyska. Leena är en operaälskande livsnjutare som lever med mottot att livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Frankrike har alltid inspirerat henne med sin kultur mat och även dess språk. Det blir en rolig resa tillsammans!

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".

Veckodag: Onsdag
Tid: 15:30-17:00
Ledare: Leena Marjukka Malkki Guignard
Lokal: Grynbodgatan 20

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Franska A1, Nouveau Départ avec la répétition 55+.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Franska A1, Nouveau Départ avec la répétition 55+!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner