Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning - Malmö FF - möt klubben, värderingarna och framgångarna inifrån (30 minuters paus)

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
2022-10-04 18:00
295 SEK

Kursbeskrivning

Malmö FF är landets mest framgångsrika fotbollsförening. Damlaget har vunnit serien de två senaste åren och klättrar genom seriesystemet. Herrlaget är regerande svenska mästare och har flera SM-guld och spel i de europeiska turneringarna bakom sig. Malmö FF är också en viktig samhällsaktör i vår stad med ett stort samhällsengagemang. 2014 tillträdde Niclas Carlnén som VD för Malmö FF och har sedan dess varit med på klubbens otroliga resa. För oss ska Niclas berätta om framgångarna, om hur en bygger en framgångsrik klubb, vilka värderingar som präglar klubben och varför det är självklart att en fotbollsklubb ska vara en viktig och drivande kraft för en positiv samhällsutveckling.

VIKTIG INFORMATION
Vi bjuder på kaffe och kaka i pausen.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:00
Ledare: Niclas Carlnén
Lokal: Katrinetorps allé 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning - Malmö FF - möt klubben, värderingarna och framgångarna inifrån (30 minuters paus).

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning - Malmö FF - möt klubben, värderingarna och framgångarna inifrån (30 minuters paus)!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Föreläsning - Malmö FF - möt klubben, värderingarna och framgångarna inifrån (30 minuters paus), fyll i följande uppgifter: