Visa kurser.se som: Mobil

Flerfärgsstickning, jämn vecka

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
15 timmar på 5 tillfällen
1 325 SEK

Kursbeskrivning

Den här kursen riktar sig till er som har vissa förkunskaper i stickning och som vill prova på, eller bli bättre på, att sticka med flera färger samtidigt.

INNEHÅLL
Första tillfället kommer jag ta med mig förslag på mönster och visa olika garner och prylar som passar bra till flerfärgsstickning. Om du har en idé redan innan kursen på vad du vill sticka - ta gärna med mönster och material om du har. Annars pratar vi om det på första kurstillfället så du hinner skaffa det du behöver till andra tillfället!
Under kursens gång kommer vi gå igenom olika tekniker för flerfärgsstickning som fair isle, intarsia och även en rolig och enkel fuskvariant! Vi kommer prata om vad som är bra att tänka på för att få ett jämnt resultat på projektet, färgval, hur man gör en lettisk fläta och mycket mer. Jag anpassar mig efter vad ni i gruppen är sugna på att lära er!

FÖRKUNSKAPER
Viss erfarenhet av stickning krävs.

KURSLEDARE
Jag som håller i kursen heter Ellika och har varit mer eller mindre besatt av stickning sedan 2011. Jag tycker om att använda mig av internet för att lära mig nya tekniker och kommer visa hur ni kan göra samma sak.

VIKTIG INFORMATION
Om ni vill kan ni inför kursstart öppna ett konto på www.ravelry.com som är ett community för folk som stickar och virkar. Där finns en näst intill oändlig mängd mönster att bläddra bland och peppas av!

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Flerfärgsstickning, jämn vecka.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Flerfärgsstickning, jämn vecka!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Flerfärgsstickning, jämn vecka, fyll i följande uppgifter: