Visa kurser.se som: Mobil

Flamenco fortsättning

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
24 timmar på 12 tillfällen
2022-09-07 19:00
2 200 SEK

Kursbeskrivning

Kom och utveckla Flamenco dans! Kurs i Flamenco för er som har dansat ett par terminer och vill fördjupa sina Flamenco kunskaper.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här jobbar vi med teknik och expressivitet där dansen står i centrum. Vi kommer att jobba på att utveckla fot-, kropps-, arm- och handteknik. På kursen får ni även hjälp med att förbättra hållning (colocación) och er uttrycksfullhet när ni dansar. Förbättring av linjer och projektioner i dansens scenrum och att förbättra vår scennärvaro. Kursen har som mål att ge deltagarna en stabil och renare dans i förhållande till Compasen och den aktuella Palos karaktär. Under kursen vill vi skapa en positiv atmosfär där alla bekräftar alla och bidrar till allas trevnad.

FÖRKUNSKAPER
Ni har dansat minst två terminer på någon flamencokurs och behärskar grund flamenco rytmiken och grund-marcajes."

KURSLEDARE
Rigoberto är verksam instruktör med egen verksamhet i flamenco, latino teamdance och lady’s styling, salsa, bachata, latino partymix, barnsalsa, ungdom latino teamdance. Han har gedigen internationell danspedagogisk kompetens. Källan för hans kunskap är några av de stora namnkunniga Maestr@s i Flamencos Meca Andalusien och Madrid och sist men inte minst har Rigoberto en mångårig erfarenhet som dansare, instruktör och koreograf. Rigoberto är en noggrann och ambitiös danspedagog vars huvud mål är att sprida vidare det latino och flamenco kulturella arvet.

VIKTIG INFORMATION
Deltagarna ombeds att vara klara och ombytta minst 10 min innan passet. Bekväma kläder och inne skor är att rekommendera.

*Kursen är även berättigad till friskvårdsbidrag.
Veckodag: Onsdag
Tid: 19:00-20:30
Lokal: Annelundsgatan 55b
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Flamenco fortsättning.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Flamenco fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Flamenco fortsättning, fyll i följande uppgifter: