Familjekurs i keramik, ojämn vecka

SV Malmö
Kursinformation
Malmö
21 timmar på 7 tillfällen
2 540 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Ta chansen att göra något kreativt tillsammans på vår familjekurs för både barn och vuxna! Vår verkstad är stor och har många bra arbetsytor, den är välutrustad med bland annat manuella och elektriska drejskivor, anpassade verktyg och nya ugnar!

INNEHÅLL
Ni kommer att bli förvånade över hur mycket som går att göra med enkla handgrepp som tumning, ringling, kavlin. Det finns möjligheter till att dreja. Stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Man får arbeta med moment som är anpassade till sin kunskapsnivå och förutsättningar. Ni kommer också att få prova på olika sorters stengodslera och ni kan välj bland ett brett sortiment av Cebex glasyrer.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper behövs för att vara med på vår kurs.

KURSMATERIAL
Materialkostnad tillkommer med 85 kr/kg för lera och där ingår också glasyr och bränning. Materialet faktureras efter avslutad kurs.

VIKTIG INFORMATION
Vuxna betalar 1395:- per person, barn 1145:- per person. Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen. Barnen upp till 18 år är välkomna på denna kurs.

Veckodag: Fredag
Tid: 16:00-18:15
Ledare: Isak Haidl
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Familjekurs i keramik, ojämn vecka och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Familjekurs i keramik, ojämn vecka!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Familjekurs i keramik, ojämn vecka, fyll i följande uppgifter: