Familjekurs i chokladgodis

SV Malmö, i Malmö
Längd
4 timmar på 1 tillfälle
Pris
925 SEK
Nästa kurstillfälle
11 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar på 1 tillfälle
Pris
925 SEK
Nästa kurstillfälle
11 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här förmiddagen äger rum i vårt mysiga kök på Grynbodgatan där Ylva lär oss att laga proffsiga chokladbitar med olika spännande smaker. Vilken kommer bli just er favorit?

INNEHÅLL
Vi gör vinter chokladgodis, har chokladprovning och ni får höra en berättelse om hur chokladen kom till jorden. Under dagen kommer vi att fika tillsammans och fikan ingår i priset.

KURSLEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog och barnskötare med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk för både vuxna och barn. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.

VIKTIG INFORMATION
Vuxna betalar 595:-/deltagare, barn 330:-/deltagare. Ta med eget förkläde. Råvaror tillkommer med ca 130:-/deltager. Åldersgräns 6 år och två barn per vuxen deltagare.

Veckodag: Lördag
Tid: 11:00-15:00
Ledare: Ylva Rancken-Lutz
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 november, 2023

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Familjekurs i chokladgodis och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights