Visa kurser.se som: Mobil

Båtförarintyg

SV Malmö
Kursinformation
Limhamn
30 timmar på 10 tillfällen
2021-03-03 18:30
2 995 SEK

Kursbeskrivning

Förarintyg för fritidsbåt är ett intyg som visar att innehavaren vid prövningstillfället visat sig ha tillräckliga teoretiska kunskaper om att framföra en fritidsbåt i skyddade vatten i dagsljus och under goda siktförhållanden samt hur man visar gott sjömanskap. När man vistas på sjön är det en säkerhet för en själv och besättningen om man har förarintyg. De flesta försäkringsbolag erbjuder lägre premier till försäkringstagare som har nautisk kompetens.

INNEHÅLL OCH MÅL
Förarintyget ger deltagarna grunderna i navigation. Här lär man lära sig navigeringens grunder och de vanligaste reglerna som gäller till sjöss sjömanskap rätt utrustning samt sjösäkerhet. Efter avslutad kurs ges det möjlighet att skriva upp för en auktoriserad förhörsförrättare från NFB (Nämnden För Båtlivsutbildning). Godkänt provresultat ger er stämpel i den internationella blå intygsbok som är en värdehandling och styrker er kompetens. Om det obligatoriska ”båtkörkortet” införs kommer förarintyget att ge behörigheten automatiskt.

VIKTIG INFORMATION
Teoriprov anordnas efter avslutad kurs inför förhörsförrättare godkänd av Nämnden För Båtlivsutbildning (NFB). Examinationsavgiften ingår ej i kursavgiften. Avgift för förhöret är 625 kronor och betalas på plats. Om man inte har en blå bok sedan tidigare tar vi fr o m 2020-09-01 avgift för boken då blir det totala priset blir då 690 kronor.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Linnégatan 61
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Båtförarintyg.

SV Malmö

SV Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...


Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Kontaktuppgifter till SV Malmö

SV Malmö

Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Tel: 040-10 01 60
Fax 040-97 30 26
www.sv.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Båtförarintyg, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Båtförarintyg!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser