Visa kurser.se som: Mobil

Textilslöjd för föräldralediga/daglediga - Återbruk och annat

SV Lundabygden
Kursinformation
Lund
15 timmar på 5 tillfällen
2020-02-17 14:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Kursen riktar sig till dig som vill skapa eget till din baby (ditt barnbarn). Återbruka gammalt eller skapa något helt nytt.

Kanske har du en hel hög ärvda babyplagg hemma som är helt användbara men som ändå inte känns roliga. Kanske vill du sticka en alldeles egen babykofta eller virka en babyfilt. Kanske vill du prova att göra kläder till babyn av pappas slitna flanellskjorta eller mammas mjuktvättade sweatshirt.

Kursen utgår ifrån deltagarnas projekt och förkunskaper. Du får exempel på hur man lagar och gör om trasiga plagg loppisfynd ärvda barnplagg etc. till nya användbara och roliga plagg till babyn.

Bra att veta!
Ta med material till eget projekt. Mönsterpapper och Textilfärg för tryck finns att köpa. Bra basmönster till babyplagg kan du hitta på Svenska mönster och Stoff&Stil.

Det finns ett angränsade rum för barnvagnar matning och en lugn stund vid behov.

Veckodag: Måndag
Tid: 14:00-16:15
Lokal: Glimmervägen 6

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Textilslöjd för föräldralediga/daglediga - Återbruk och annat.

SV Lundabygden

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, LundabygdenVi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi...


Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Kontaktuppgifter till SV Lundabygden

SV Lundabygden

Glimmervägen 6
224 78 Lund

Tel: 046-211 70 80
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Textilslöjd för föräldralediga/daglediga - Återbruk och annat!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner