Visa kurser.se som: Mobil

Påskpraliner

SV Lundabygden
Kursinformation
Lund
7 timmar på 1 tillfälle
650 SEK

Kursbeskrivning

Vi gör fyllda praliner med några olika påskinspirerade fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladprodukter och pralinrecept med er hem. Under dagen provar vi också olika chokladsorter äter chokladfika som ingår i priset och pratar om hållbarhet inom chokladtillverkning.

LEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett in henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning undervisning och som konsult i social hållbarhet.

BRA ATT VETA 
Grupp om minst 8 deltagare. Kostnader för råvaror tillkommer. Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Ta också med bra inneskor för att vi går och står mycket under dagen.

Obs! Medtag lunch. Uppvärmningsmöjligheter finns. En halvtimmes lunchpaus är inräknad.

Veckodag: Lördag
Tid: 10:00-14:00
Lokal: Glimmervägen 6
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Påskpraliner.

SV Lundabygden

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, LundabygdenVi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi...


Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Kontaktuppgifter till SV Lundabygden

SV Lundabygden

Glimmervägen 6
224 78 Lund

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Påskpraliner!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser