Visa kurser.se som: Mobil

Nybörjarkurs i fotografi

SV Lundabygden
Kursinformation
Lund
16 timmar på 4 tillfällen
2020-02-27 18:00
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Alla kan ta bilder men varför inte ta steget att lära dig grunderna i fotografering för att känna dig mer bekväm med din kamera/mobilkamera och lära dig knepen för bättre bilder. Under fyra lektioner går vi igenom grundläggande kamerateknik med alla inställningar och funktioner grunderna i fotografering där vi tar fasta på vad man skall tänka på när man fotograferar. Brännvidd och skärpedjup inställningar och tips vid fotografering av olika motiv blixten ljusets betydelse porträtt rörelse fokus mm. Vi tittar också lite på bildkomposition för att lära oss se hur man tar bättre bilder. Under tredje lektionen går vi igenom överföring av bilder backup hur man sparar sina bilder hur man organiserar dem i datorn samt lite om bildredigering. Avslutningsvis träffas vi för att arbeta i workshop med övningsuppgifter för att träna på alla inställningar och tips vi fått under kursen. Individuell hjälp med egna kamerans inställningar.

Kursledare
Eva Hallkvist fotograf med mångårig erfarenhet av bland annat porträtt- och naturfotografering. Arbetat med kursverksamhet och utbildning inom fotografering och bildredigering sedan 2010 i det egna företaget Evas foto & design.

Bra att veta
Kursmaterial i form av pdf-fil ingår i kursen och kursledaren bjuder på kaka till fikat.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-21:00
Lokal: Glimmervägen 6

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Nybörjarkurs i fotografi.

SV Lundabygden

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, LundabygdenVi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi...


Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Kontaktuppgifter till SV Lundabygden

SV Lundabygden

Glimmervägen 6
224 78 Lund

Tel: 046-211 70 80
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nybörjarkurs i fotografi!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner