Keramik barn/förälder varannan vecka

SV Lundabygden, i Lund
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
2 850 SEK
Nästa kurstillfälle
24 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
2 850 SEK
Nästa kurstillfälle
24 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ta chansen att göra något kreativt tillsammans på vår familjekurs för både barn och vuxna! Vår verkstad är mysig och välutrustad med drejskivor, ugnar och anpassade verktyg. Vi träffas 6 gånger. Tänk på att varje barn måste anmälas separat så att vi vet hur många som kommer.Se mer om detta nedan.

INNEHÅLL
Ni kommer att bli förvånade över hur mycket ni kan göra med enkla handgrepp som tumning, ringling, kavling. Det finns även goda möjligheter till att dreja. Ni kommer att få prova på olika lerkvaliteter och möjlighet att välja bland en mängd olika glasyrer.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper krävs. Vi rekommenderar att barn som deltar har fyllt 7 år. Observera att varje deltagare, även barn, måste anmälas separat. Läs "Anmälan av barn" längst ner.

KURSLEDARE
Christina har lång erfarenhet av keramik. Hon har haft kurser på Studieförbundet Vuxenskolan och har en fil.kand. i konst- och filmvetenskap från Lunds universitet.

BRA ATT VETA
Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen.
Du köper lera av oss för 65:-/kg. Bränning och glasyr ingår i priset. Lerkostnaden faktureras efter avslutad kurs.

ANMÄLAN AV BARN
När du anmäler dig online skall du anmäla varje deltagare separat med eget namn och personnummer. Varje barn måste alltså anmälas separat för att vi ska veta hur många som kommer. Vi kan endast garantera plats till det antal personer som anmälts, så om du glömmer att anmäla ditt barn kan det tyvärr hända att det inte finns plats.

Kurspriset gäller för en vuxen och ett barn. Om du vill anmäla fler deltagande barn per vuxen så går det bra. Vi kontaktar dig då för att meddela pris.
Veckodag: Lördag
Tid: 12:30-13:45
Ledare: Christina Malmström
Lokal: Stora Gråbrödersgatan 13
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 augusti, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik barn/förälder varannan vecka och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Lundabygden
Glimmervägen 6
224 78 Lund

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, Lundabygden

Vi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi riktar oss till allmänheten,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Highlights