Visa kurser.se som: Mobil

Workshop - Vedic art

SV Kronoberg
Kursinformation
Lessebo
9 timmar på 2 tillfällen
2020-02-29 09:00
650 SEK

Kursbeskrivning

Obs! Detta är en intresseanmälan. Kursdatum är inte satta ännu. Vid anmälan kommer erbjudande om datum att skickas ut i god tid. Detta är således inte en bindande anmälan

Finn din kreativa glädje på ditt sätt genom Vedic art!

Kursinnehåll
Vedic art är en metod både för måleri och personlig utveckling. Alla har vi en skapar kraft inom oss. Att måla och skapa är ett redskap för att plocka fram de inre resurser vi har inom oss. Så att vi kan använda det på ett bra sätt både inom konsten och livet.

Det är en vetenskap om universella lagar. Det är visdom som kommer från de 5000 år gamla vediska skrifterna. Vedic Art är en väg som genom måleriet gör att vi kan uppnå ett högre medvetande. Det handlar om att lära sig 17 principer som fungerar som en ”navigationskarta” som hjälper oss att ”hitta hem” i oss själva och som samtidigt lär oss måleri. En enkel och genial metod som ger vägledning både i måleriet och i livet.

Material
Allt studiematerial ingår i kursavgiften. (Dukar penslar färg etc)

Kursledare
Katarina Snögren

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå prova kurs på så finns det tre tillfällen under hösten.
Åseda 19:e oktober
Alvesta 19:e november
Älmhult 24:e november

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post. Kursen hålls i fantastiska Lessebo Handpappersbruk.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Lördag Söndag
Tid: 09:00-17:00
Lokal: Storgatan 79

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Workshop - Vedic art.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Smedjegatan 3 B
352 46 Växjö

Tel: 0470 - 145 00
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Workshop - Vedic art!