Visar 1-17 av 17 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-17 av 17 träffar

Upptäck fördelarna med Adobe Photoshop

En kurs i Photoshop kan innehålla allt ifrån enklare bildbehandling till att skapa mer avancerade effekter. Nivån och innehållet i kurserna varierar beroende på om du går en kurs i Photoshop för nybörjare, en fortsättningskurs eller om du vill väljer en smalare photoshopkurs för att jobba inom ett visst område. För att få information om kursupplägg, startdatum, pris osv. så klickar du på en kurs som du tycker verkar intressant i listan här ovan. Om du vill anmäla ditt intresse till kursen eller saknar någon information så kan du enkelt skicka en intresseanmälan till kursarrangören.

Se även: 
Photoshopkurser i Stockholm 
Photoshopkurser i Göteborg 
Photoshopkurser i Malmö 

Photoshopkurs för nybörjare

Som nybörjare i Photoshop kan det vara en djungel att ge sig in i Adobes programvaror. Användningsområdet i Photoshop är otroligt brett vilket gör att tillgängligheten av olika verktyg och funktioner kan bli överflödig för nybörjare.
Under photoshopkurs för nybörjare blir du orienterad i programmet och du får lära dig enklare bildbehandling, så som att beskära bilder, lägga på effekter, färgbearbetning och vilka format du bör spara och exporterar filerna i. Det finns även kurser för dig som vill jobba med design och grafik i Photoshop och producera för webben.

Photoshop distanskurs

Om du inte har möjlighet att infinna dig på en specifik plats vid ett specifikt tillfäll så kan du lära dig Photoshop genom att gå en distanskurs. Eftersom undervisningen i Photoshop främst sker framför datorn så är en distanskurs en passande studieform. Upplägget på kursen brukar bestå av att du gör övningar i Photoshop med support från en erfaren kursledare.

Jämför kurser