Visa kurser.se som: Mobil

Studieförbundet Vuxenskolan Alvesta - Kunskap för alla

SV Kronoberg
Kursinformation
Alvesta
0 SEK

Kursbeskrivning

Studieförbundet Vuxenskolan har sina studielokaler i nya lokaler centralt i Alvesta adressen är Centralgatan 3 (mittemot hotell Rådmannen) på promenadavstånd från järnvägsstationen. Efter några år på Riksdagsmannagården flyttar vi till en nyrenoverad lokal där vi hoppas kunna utveckla verksamheten tillsammans med föreningar organisationer och allmänheten.

I studielokalerna arrangeras studiecirklar workshops och helgkurser i många olika ämnen. Lokalerna kan också hyras för möten och andra träffar.

Galleri SV Alvesta har öppet som regel helgfria måndagar och torsdagar kl 13-16 eller enligt överenskommelse. Under perioden 12 augusti - 7 september 2019 visar galleriet en fotoutställning med bilder från Gotland.

Kontakta Lars-Göran Abrahamsson 0472-100 80 lars-goran@sv.se om du vill komma i kontakt med Studieförbundet Vuxenskolan Alvesta. Välkommen!

Kontorets öppettider:
Vårt kontor är bemannat men har inga bestämda öppettider. För att vara säker på att träffa personen du söker så ber vi dig boka ett möte då vi kan vara ute i andra ärenden.
Kontakta oss på 0472-100 80 sms 073-961 02 43 eller mejl lars-goran@sv.se
Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Lokal: Centralgatan 3

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Studieförbundet Vuxenskolan Alvesta - Kunskap för alla.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Smedjegatan 3 B
352 46 Växjö

Tel: 0470 - 145 00
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Studieförbundet Vuxenskolan Alvesta - Kunskap för alla!